Wie gaat er mee op manifestatiereis?

Speciaal voor alle spelers van het welvaartsspel!

Ik wil je graag helpen een brug te bouwen van je innerlijke verbinding naar de buitenwereld, je dagelijkse leven.
In het welvaartspel heb ik je een stukje meegenomen naar mijn innerlijke wereld, waar ik in contact kom met mijn essentie en alles daaromheen. Dat gaan we ook doen, en dan ga je dit vooral moeiteloos meenemen naar je echte, dagelijkse leven.
We gaan het de normaalste zaak van de wereld maken dat je eerst naar je verbinding gaat voordat je beslissingen en acties onderneemt, zodat wat nu nog zoeken is, straks een gewoonte wordt: de gewoonte om jezelf op nummer 1 te zetten , de gewoonte om plezier toe te laten, de gewoonte om vanuit geïnspireerde actie te handelen en te weten dat je altijd en op elk moment op je eigen innerlijke leiding mag en kan vertrouwen!

30 dagen, 4 keer samenkomen in groepjes van 4 personen en tussentijds begeleiding in een app-groepje, dus fijne, persoonlijke begeleiding. De eerste groep start op woensdag 24 februari om 20.00 uur. De kosten zijn € 239,- (inclusief btw). Als je wilt deelnemen, neem dan contact met mij op, je krijgt dan een factuur. Na betaling gaan we samen reizen we naar jouw nieuwe realiteit, waarin je vanuit je innerlijke wereld de wereld om je heen manifesteert, in plaats van jouw dagelijkse ervaringen te laten bepalen hoe je je voelt.

Ik heb er zin in. Tot snel!

liefs Gabrielle Dupre

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply