Wet van de aantrekkingskracht

De wet van de aantrekkingskracht is niet zomaar een postorderbedrijf voor geluk en wensen, maar een natuurwet waarmee je bewust of onbewust elke minuut van de dag te maken hebt. Het is de basis van ons hele leven: liefde, materie, werk, financiën, geluksgevoel, tevredenheid… Werkelijk alles!
De wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor dat je meer krijgt van waar je aandacht aan geeft. Alles is energie. Je gedachten en je gevoelens zijn een vibratie, en die trekt soortgelijke vibraties aan, die jouw wereld maken.
Dus wanneer je onbedoeld en onbewust in een lage vibratie zit die niet fijn voelt, trek je meer van dit aan, maar wanneer dit zo is, hoeft het niet zo te blijven. Het is slechts een antwoord van de wet van de aantrekkingskracht op je vroegere gedachten en gevoelens. Wanneer je dit doorkrijgt, kun je er dus bewust iets aan veranderen, zodat je een andere toekomst creëert.
Wanneer je je dankbaar, blij en tevreden voelt, dan reageert de wet van de aantrekkingskracht direct door jou meer hiervan te geven.

Als je ‘The Secret’ hebt gelezen, en denkt dat de wet van de aantrekkingskracht niet voor jou werkt, dan heb je het mis. Dat kan niet, want het is een wet die altijd van toepassing is, net als de wet van de zwaartekracht. Je ziet toch ook niet ineens op een dag alle koeien op hun kop in de lucht hangen omdat de zwaartekracht een dag niet werkt? Het is alleen wel zo dat het soms incompleet wordt uitgelegd en toegepast, en dan kun je ontmoedigd raken. Dus, in plaats van in je lekkere stoel zitten en je voorstellen dat je in een Ferrari zit en dan teleurgesteld zijn dat ‘ie niet de volgende ochtend in je garage staat met de sleutel aan het haakje in de gang: begin bij iets waar je je echt bij kunt invoelen, al is het een gratis kopje koffie op die dag en laat je verrassen wanneer je het hebt gemanifesteerd! Als je iets wil manifesteren, bedenk het met je gedachten, maar voel het ook echt. Voel je al dankbaar, bij voorbaat omdat je zomaar dat heerlijke kopje koffie kreeg van die aardige ober. Proef al hoe heerlijk genieten het is wanneer dat geurige schuim je lippen raakt! Hoe de sensatie door je hele lijf voelbaar is wanneer je beseft dat het werkt, en hoe gemakkelijk ook! Wees al dankbaar dat dit kopje koffie wel eens het begin kon zijn van een totale levensverandering! ‘You’re in control and you can play with that.’ Elke dag weer! En zoals je vertrouwen en bewustwording elke dag groeit, kun je ook je wensen steeds elke dag weer aanpassen aan je nieuwe verlangen. Niets is te groot of te gek voor de wet van de aantrekking, zolang jij het maar kunt voelen, wetend dat jij het waard bent en er al van geniet! Als jij het kunt bedenken, dan is het al een mogelijkheid die aanwezig is in het kwantumveld. Het is aan jou om je af te stemmen op wat je wil.
‘The art of possibility – you are the artist!’

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply