Wat is de vibrational life training?

Het is mijn kado aan jou
Het is voor iedereen….
We zijn allemaal verbonden met het universum en de aarde.
We zijn allemaal de gouden samensmelting van onze mind-body-soul
Alles is energie.

We creëren allemaal onze werkelijkheid, doormiddel van je overtuigingen of je dat nou bewust doet of niet. De ene noemt het spiritualiteit, de ander omdenken, weer een ander vertrouwen of geloof…. hoe dan ook het is gewoon allemaal heel praktisch toe te passen in je leven. Het bewust leren begrijpen en sturen van energie zodat jouw wereld zich in jouw voordeel gaat vormen naar jouw wensen en hartsverlangen. wat wil je nog meer?


Deze reis zal je helpen bewust te worden van wie je werkelijk bent en wie je graag wil zijn. Ook wanneer je al bewust leeft en spiritueel ontwikkeld bent is het prachtig om in deze 6 stappen nog dieper te reizen in zelfrealisatie. Er is geen nivo er is alleen met liefde kijken naar jezelf en leren wat voor jou de meest logische volgende stap is! En hoe mooi als we dat samen kunnen delen en ontdekken! Als vibrational life” coach begeleid ik mooie zielen op hun pad in het herinneren wie ze werkelijk zijn. En daarmee ook hun plek in het leven in te nemen. Een plek die je de voldoening geeft van je zielsmissie leven, genieten, spelen en jezelf leren helen, zodat je in je volste potentie kan leven. En daar is niks zweverigs aan. We doen gewoon de aardse oogkleppen af, zodat je in je volle bewustzijn de beste versie van jezelf kan zijn in je leven hier op deze fucking, fantastische aarde en in deze bijzondere tijd van transformatie.

Om je kennis te laten maken met dit prachtige systeem, geef ik jou als kado een gratis training!

Vibrational life training
Wil jij ook leren hoe je bij jezelf blijft of jezelf weer wordt?
Wil jij graag oude patronen doorbreken en genieten?
Wil jij weer leren spelen?
Wil jij bewust leren leven, zodat je het maximale eruit haalt voor jezelf en je geliefden?
Wil jij proeven hoe het is om energetisch alchemist te zijn?

In 6 dagen krijg je elke dag een mail met een opdracht en uitleg die je mee je dag in kan nemen. Zo reis je door de 6 stappen van het ‘Vibrational life coach system’ en wordt je je bewust van wie je werkelijk bent! En zodat je ook echt kan gaan kiezen om je leven stap voor stap zo in te richten, hoe deze voor jou het aller prettigst is op alle in al je levensgebieden.

Je voelt dat je leeft
Je voelt je sexy
Je voelt je waardevol
Je gaat kiezen 
Je gaat nee leren zeggen 
Je gaat JA leren zeggen tegen jezelf

Je doet waar je blij van wordt en als bonus word je omgeving, je gezin, je kinderen, je partner, je vrienden ook blij van jou. Omdat je straalt en moeiteloos liefde geeft zonder uit je eigen krachtbron te putten!

Are you up for it!!?? Sign up!

Gebruik deze link om je in te schrijven:
www.vibrationallifetraining.nl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply