Ik heb iets moois!  
En jij mag het ook hebben!

Ooit was ik een klein meisje, vreugdevol, enthousiast en ondernemend!
 Toen ik 3 jaar was sprokkelde ik om vijf   uur in de ochtend stilletjes de verse eitjes uit de tuin en sloop door de voordeur stiekem naar buiten.
 Mijn ouders sliepen nog en hadden geen idee wat ik van plan was. Ik belde bij alle buren aan en deelde de eitjes uit. Slaperig bedankte zij mij voor de eitjes en later bedankten ze ook mijn ouders. Wel met de vraag of het toch de volgende x keer iets later mocht!

Mijn ouders die van niets wisten keken beduusd en dachten; ah die Gabrielle toch! En zo waren er meer van dit soort acties. Heerlijk kind, al zeg ik het zelf HAHA.
 Maar toen veranderde er iets, of nou ja eigenlijk best veel. Het hele lijstje kwam voorbij. Ouders gescheiden, de ene basisschool na de andere. Een onstabiele fundering zullen we zal ik maar zeggen.
En er gebeurde veel in mij. Ik moest snel volwassen worden en verloor mijn kind zijn, raakte gesloten en onzeker en had vooral veel heimwee. Waarnaar wist ik toen nog niet precies.

Eigenlijk werd me mij tijdens het opgroeien aangepraat dat er ‘iets niet goed met me was’. En dit geloofde ik ook wel. En ondanks dat ik geloofde wat men tegen mij zei, trok ik mijn eigen plan en trok me vooral van niets en niemand iets aan. Ik regelde het allemaal zelf wel. En dat is best lastig als je minderjarig bent en allemaal instanties en regels hebt. Maar het lukte! Internaat in en uitgaand mij vooral om toch heel veel plezier te hebben, diep van binnen had ik pijn en verdriet, maar daar stond ik niet zo bij stil!
 Wat er ook gebeurde, ik zorgde ervoor dat ik leuke dingen ging doen en wist altijd diep van binnen, wat ik ook ondernam, dat het altijd goed kwam.

Nu ik ouder ben zie ik pas hoe ik in een maatschappij die (nog) niet bij mij paste zo dicht bij mezelf ben gebleven en hoe knap dat eigenlijk was in die tijd. (Terwijl iedereen verkondigde dat ik van het pad af was) Juist niet! Ik bleef koste wat het kost bij mezelf en deed wat ik goed vond voor mij goed voelde of wat ik wilde doen, hoe in lijn dat ook misschien niet was wat er van me verwacht werd! 
En oh, ik heb me mijn hoofd vaak gestoten hoor, but hey that’s living and growing.

Ik werd groter en groter en leefde nog steeds geen “normaal leven”. Maar ben altijd een vrije geest geweest. Mijn focus lag nog altijd op genieten; feesten en leuke dingen doen!
 Tot ik zwanger werd, mijn wereld stond op z’n kop en ik onderging een grote transformatie. Ik wilde wel eens weten wat er dan ‘mis’ was met mij was! Nou, na flink wat psychologische onderzoeken. Helemaal niks …nada….noppes… Een beetje een eigenwijs karakter en een onstabiele thuisbasis, verder niks….pfieuw..geen gekke dingen om door te geven aan mijn kind. Maarrrr tja, dan begint het te borrelen. he… Hoe kan je als ouder dan je kind het aandoen om dat te zeggen. Waar komt het vandaan dat je je kind probeert wijs te maken dat er iets mis met haar is. (Toen wist ik nog niet zoveel over spiegels)
. En toen op dat moment is er een prachtig proces begonnen van groei, en begrip, en oude overtuigingen en uiteindelijk vergeving en liefde.

Mijn reis, mijn ontdekking naar wie ik werkelijk ben, de verbinding die ik altijd heb, naar wat ik waard ben en wat voor moois ik te geven heb. Ik begreep waar ik heimwee naar had en ik ging beseffen hoe het zit met de mensheid en waarom we hier zijn, waarom ik hier ben, een tipje van de sluier van waar mijn fanatieke zoektocht en zelf ontwikkelingsdrang vandaan kwam.  En zo ook na vele therapieën, workshops, cursussen, opleidingen en zelfstudies heb ik het  “vibrational life coach” system   ontwikkeld, als “vibrational life” coach begeleid ik oude zielen op hun pad in het herinneren wie ze werkelijk zijn. En daarmee ook hun plek in het leven in te nemen. Een plek die je de voldoening geeft van je zielsmissie leven, genieten, spelen en jezelf leren helen, zodat je in je volste potentie kan leven.
En daar is niks zweverigs aan. We doen gewoon de aardse oogkleppen af, zodat je in je volle bewustzijn de beste versie van jezelf kan zijn in je leven hier op deze fucking, fantastische aarde en in deze bijzondere tijd van transformatie.

Om je kennis te laten maken met dit prachtige systeem, geef ik jou als cadeau een gratis training
 ‘Vibrational life training’. 
Wil jij ook leren hoe je bij jezelf blijft of jezelf weer wordt?
Wil jij graag oude patronen doorbreken en genieten?
 Wil jij weer leren spelen?
 Wil jij bewust leren leven, zodat je het maximale eruit haalt voor jezelf en je geliefden?
 Wil jij proeven hoe het is om energetisch alchemist te zijn?
In 6 dagen reis je door de 6 stappen van VLC en kom wordt je je bewust van wie je werkelijk bent! En zodat je ook echt kan gaan kiezen om je leven stap voor stap zo in te richten, hoe deze voor jou het aller prettigst is op alle in al je levensgebieden.
Je voelt dat je leeft
Je voelt je sexy. 
Je voelt je waardevol. 
Je doet waar je blij van wordt en als bonus word je omgeving, je gezin, je kinderen, je partner, je vrienden ook blij van jou. Omdat je straalt en moeiteloos liefde geeft zonder uit je eigen krachtbron te putten!
 Are you up for it!!??
Sign up! 
Gebruik deze link om je in te schrijven: 
www.vibrationallifetraining.nl
.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply