Ga je met me mee op reis!!!!

Meditatie is niet alleen voor monniken, het is niet zweverig, het is gewoon de balans brengen tussen je hoofd, je hart en in je lijf!

Ik wil je graag helpen begrijpen hoe je je hoofd zijn taken kan laten doen, terwijl je je hart volgt en zo de balans in je lichaam kan voelen.

Mediteren wordt vaak als een lastig tijdrovende gebeurtenis gezien, waar je aardig wat discipline en geduld voor nodig hebt. Maar niet is minder waar, het is gewoon het luisteren naar je hart, het aandacht hebben voor je zijn of zelfs de natuur, het kan op elk moment, elke plek worden toegepast en juist wanneer je “geen tijd’ hebt kan het je helpen je ‘tijd’ efficiënter te benutten. Ik wil je met liefde begeleiden, vier weken lang, in een groep van vier mensen, 1x per week een avond meeten en tussentijds opdrachtjes die je mee kan nemen je dag in. Je gaat een reis maken waarin je je eigen behoeften makkelijker gaat herkennen en daarbij de tools krijgen om je eigen meditaties op maat te kiezen en te creëren per dag, per moment, soms hoeft het niet langer te duren dan een aantal seconden. Kijk jij er al naar uit om meer inzicht in jezelf, meer controle over het verloop van je dag en vooral meer plezier en balans in je leven toe te laten, vraag gerust naar meer details. In groepsverband mediteren is super waardevol en heel gezellig, maar eventueel is er ook een prive-traject mogelijk! De eerste twee groepen starten in februari, wil je meer info, stuur even Mailtje of bel me op 06 15902800! Ik kijk er naar uit met jullie op reis te gaan! Let’s get this story started!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply