EARTH, WATER, FIRE, AIR

Mmmmm….I love Mother EARTH, I love the cleansing powe of WATER, I love the strong charge of FIRE and I love the connecting breeze of AIR

Hoe ik de 4 elementen gebruik in het dagelijkse leven

Wanneer ik mijzelf verbind met het universum roep ik met liefde de elementen aan, zoveel dankbaarheid voel ik in deze verbinding, dat dat zomaar kan en mag! Ik voel me zo bevoorrecht dat ik me dit weer kan herinneren, de eenheid van mijn ziel met de natuur en dat ik dit mag delen met jou, dat jij deze herinnering weer naar boven kan halen vanuit jouw bibliotheek van zielsgeheugen!

Ik ga naar mijn innerlijke wereld, in meditatie of gedachte maak ik verbinding met de nieuwe aarde energie, voel haar dragende kracht in elke cel van mijn lichaam stromen, absorbeer de connectie met de loyale wijze boomenergie en ben dankbaar voor de veiligheid die ze me schenkt.

Ik nodig water uit en laat haar mij doorspoelen van alle vibraties die ik niet meer nodig heb en gedachten die niet meer werken voor mij, mijn hele systeem cleansed van spanning en mij vult met pure liefde en schoonheid van mijn essentie.

Vuur laat ik mijn passie oplaaien, dit is mijn core element ze voelt thuis in mij wanneer ze mijn godinnen activeert, ik groei in mijn enthausiastme en voel me krachtig sensueel…Mmm…How I love THE authentic power of fire! My Tribe.

Last but sertanly not least… De Wind dwarrelt eerst liefdevol langs mijn huid zodat alle haartjes allert en nieuwsgierig overeind staan en steeds krachtiger woeit ze door mijn hele systeem als binder van alle elementen ankert ze al mijn kwaliteiten in mijn hele wezen! WoW…..wat heerlijk om me te mogen verbinden met deze elementen! Wat magisch om me op te laten aan deze natuurkrachten die hier in overvloed zijn en me een te voelen met de dragers van deze wereld! Ik geniet van het kado om hier op aarde mens te mogen zijn op dit moment!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply