About Me

Welkom

Ik ben Gabrielle Francesca Dupre, gelukkige moeder van twee mooie meisjes Dae en Yse en trotse oprichter van C.BALA.

In de naam staat ‘C.’ voor ‘centrum’ als het eigen innerlijk, en ‘bala’ betekent ‘kracht’ in het Sanskriet). CentrumBala dus.

B ewustwording
A llesomvattende energie
L iefde
A ffirmatie

In de tijd dat ik druk bezig ben geweest met mijn eigen ontwikkeling, hebben spiritualiteit en het zielenleven mij altijd heel erg geïnteresseerd en mij gemotiveerd om mij hierin heel breed te verdiepen en te ontwikkelen. ‘Waarom zijn wij hier?’ ‘Wat is ons doel?’ ‘Waarom maak je mee wat er op je pad komt?’ en vooral: ‘Hoe beleef je je leven en met het meeste plezier en controle over je eigenheid?’

De balans vinden
Wat ik me vooral ben gaan realiseren in al die jaren als nagelstyliste, door het persoonlijke contact en het frequente weerzien van mijn klanten, is dat mijn interesse en kracht liggen bij het inspireren van mensen bij het vinden van hun weg en balans. Ik denk probleemoplossend en haal er plezier uit dit voor mensen in te zetten, maar ben ook gaan waarderen dat niet ieder probleem er is om opgelost te worden, maar soms juist omarmd moet worden, en dat maakt daardoor plaats voor een groter geluk of vrijheid.

Werken aan groei
Ik geloof erin dat de drie-enheid ‘je lichaam’, ‘je ego’ en ‘je ziel’ samen zorgen voor een evenwichtig leven en geluksgevoel, en het functioneren van alles! Als ze in zijn, is de essentie altijd terug te voeren naar de basis in jezelf. Helaas is dat vaak niet helemaal het geval, en daarom is het dat je soms ‘niet lekker in je vel zit’, ‘je weg niet weet’, ‘geen doel hebt’, ‘het gevoel hebt niet vooruit te komen’, ‘het gevoel hebt niet belangrijk te zijn’, onzeker, angstig, boos, ontevreden bent, dat je steeds in oude patronen terugvalt of wat het ook mag zijn wat je uit balans brengt.

En dat betekend vrijwel altijd dat je nog niet helemaal luistert naar jezelf en je ziels missie toelaat of herkent.

Als je de balans kunt herkennen en erkennen, kun je gaan werken aan een groei, en ik vind het fijn om je op weg te helpen naar een evenwichtig inspirerend leven, waarin je zelf de volledige controle krijgt en houdt over je leven en emoties, over de invloed die je je omgeving over je laat hebben, te weten wie je bent, en te creëren wat jij het belangrijkst vindt!

Dieper kijken
Als vibrational life coach werk ik met informatie die ik lees op een dieper niveau dan je aan de buitenkant kan zien.

Met mijn eigen ervaringen in zelfontwikkeling heb ik met vallen en opstaan een mega mooie reis afgelegd. En ik heb fantastische studies gedaan.O.a. multidisciplinair energetisch lezen en healen.Studies van het zielenleven, natuurwetten.Verdieping in al je hemellichamen en energetische alchemie.Maar vooral mijn eigen ervaringenen bewust luisteren naar mijn verbinding met het universum.Al deze ingrediënten heb ik verzameld in het “Vibrational life coach system”En ik voel me trots om dit met jou te mogen delen.

Creëer jouw droomleven

Geleid door de 6 allesomvattende stappen van VLC help ik je met veel liefde intunen op de juiste frequentie, zodat jij je droomsituatie/ -leven kunt gaan creëren!

Iedere training is anders
Energie is de rode draad in alle trajecten en sessies die ik geef, maar omdat iedereen en iedere situatie uniek is, is iedere meeting anders en gebruik ik bij ieder groep / persoon andere methodes en technieken op maat en in overleg.

Niks is gek en alles is transparant, bespreekbaar en discreet.Ik geniet ervan om mensen of groepen te begeleiden met kleine en grote inzichten, kleine en grote wensen, en te begeleiden met grote en supergrote shifts!

Damn… I love my job!